Appeler: Email:

Intalnirea inimilor 75


intalnirea inimilor 75

Aia veche ar fi ca nord-coreenii sa detina arma nucleara. O injectie cu vitamine, o amenintare, ceva trebuie facut intr-un final, nu mai vorbim aici de restul familiei, unul mai tembel si operat (botuxat) decat altul. Dar operatia militara va fi ea una decisiva si definitiva sau, pe model Irak (primul razboi din Golf se vor opri pana sa distruga regimul?! Arma termonucleara clar n-o au, asadar ne putem astepta la ceva similar cu ce au incasat japonezii in august 1945 de la americani. Buy the Full Version, you're Reading a Free Preview, pages 207 to 272 are not shown in this preview. Pai de de aceasta data ar fi douanoutati, una mai veche alta mai noua. Cel mai probabil nu si atunci pana unde se va merge, daca se va da okul?! Ce calitate au ofiterii lor ramane de discutat, dar intr-o structura statala in care conteaza doar obedienta fata de conducatorul suprem nu prea exista loc si pentru competenta. Franta pare a avea in sfarsit presedinte. Daca dureaza mai mult apar probleme grave in sud.

O scurta paranteza pentru a aprecia prestatia lui Macron si in fata lui Putin, noul presedinte a celei de-a cincea republici aruncandu-i direct in fata liderului rus cam tot ce ar fi trebuit sa-i arunce prin expresia purtatori ilegali de legitimatie de jurnalist. Acest Gigi Becali al Americii a reusit intr-o singura vizita in Europa sa fie umilit de presedintele francez (faimoasa deja strangere de mana sa se faca de rusine cu un comportament golanesc fata de premierul muntenegrean si sa-si puna in cap pe Germania, care efectiv. La prima racheta incasata aia din nord ar putea pune mana pe prastii, ar putea bombarda masiv Seulul si orice alt oras care se afla in raza de actiune a artileriei lor, asadar un atac din partea aliantei ar trebui sa fie foarte masiv, rapid. Acum revenind la situatia din zona, americanii au acum, misunand pe acolo, doua portavioane (Carl Vinson si Ronald Reagan poate mai vin si altele, ceva submarine (prostul de Trump ii se confensa presedintelui filipinez ca are in zona doua submarine, cele mai puternice din lume. Sper ca Pentagonul sa faca ce-o crede ca-i mai bine fara sa-l intrebe pe Jiji al americanilor, care Jiji oricum n-ar avea ce opinie saopineze la cat de prostanac s-a aratat a fi pana acum. Bineinteles apare problema ce va fi after bombing. Kim-Hau-Bau asta are doar doua avantaje si alea fragile: arma nucleara si apropierea capitalei sud-coreene de granita cu Nordul. In privinta armelor nucleare acesta vor fi de departe prioritare, puternic bombardate, probabil ca nu vor crea probleme. Poate o au poate n-o au, cert este ca deocamdata nu ar prea avea cu ce s-o livreze, poate cu un cargou intr-un port sud-coreean.

Aici nu-ti permiti fineturi ca prin Irak, pierderile economice ale Sudului pot afecta piata mondiala asadar una direct in bot, patru labe, popa si cu asta basta. Este nevoie de o foarte mare putere de foc, nervi de otel si se rezolva si asta, acum depinde doar ce opinia are pacaliciul cel vopsit la par  sau daca opinia lui chiar conteaza astazi. In razboi opinia generailor trebuie oricum sa prevaleze. George GMT 7:14, americanii ietenii lor, Armament strategic, Coreea de Nord, Coreea de Sud, Diplomatie, Europa, Geopolitica, Germania, Globalizare, nato, Pacificul de Vest, Portavioane, SUA, Uniunea Europeana, pana acum n-am avut tragere de inima sa discut despre situatia din peninsula Coreeana dintr-un motiv foarte simplu. You're Reading a Free Preview, pages 7 to 98 are not shown in this preview. Intrebarea este daca te poti opri sau daca poti lovi doar putin un regim care detine o arma nucleara? In acest moment nu stiu singur cine conduce America (sper ca nu Trump cine da ordine armatei si cat influenta are acest saltinbanc (care decate ori deschide gura ne demonstreaza cat este de labil psihic pe langa care dragnea pare totusi un om respectabil. Buy the Full Version. Eu sper. Nu cred ca in acest moment nord-coreenii au reusit, asta daca chiar detin arma nucleara, sa miniaturizeze suficient de mult incarcatura de lupta pentru a o monta in varful unei rachete si aici mai avem si voia Domnului, daca racheta nu cumva le explodeaza.

Buy the Full Version, you're Reading a Free Preview, pages 105 to 200 are not shown in this preview. Americanii ietenii lor, coreea de Nord vs restul lumii. Acum ce s-ar putea intampla?! Afla cum poti sustine site-ul Romania Military!

..

Intalnirea Inimilor 75

Intalnirea inimilor 75

Intalnirea inimilor episoadele 27 28

Buy the Full Version, you're Reading a site de rencontre gratuit pour femme rencontre gratuit Free Preview, pages 282 to 320 are not shown in this preview. A doua noutate ar fi pacaliciul de la Casa Alba, probabil (dar aproape sigur) cel mai retardat presedinte pe care Statele Unite l-au avut in toata istoria lor, un om care a reusit sa faca de ras o natiune si sa bage zanzanie in nato. In prima faza, cea a eliminarii oricarui risc nuclear cateva ore, faza a doua cea a distrugerii artileriei nordice, maximum 24 de ore de la prima racheta lansata. De unde noi putem trage concluzia ca democratia poate naste monstri! Nu vom pierde timpul adunand si scazand ce are fiecare in inventor, pentru ca nordisti sunt pur si simplu o armata de un pic peste 1960/1970, o ditamai forta militara de un million de oameni, dar cel mai probabil pe model comunist o armata prost. GeorgeGMT angela merkel despre trump, angela merkel vs donald trump, declaratiile lui trump, donald trump in europa, macron si vladimir putin, portavioane americane coreea de nord, sebastian macron si donald trump, situatia din coreea de nord. Asadar cat sa dureze o astfel de operatie?